Compatibele versies
Légumes rôtis avec épeautre et vinaigrette au citron et feta (Ben)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 255 g chou de Bruxelles parés et coupés en deux
- 450 g de courgettes tranchées en demi-lunes (½ in.)
- 450 g de carottes blanches pelé
- 45 g d'huile d'olive
- 2 c. à thé de sel
- 2 brins de romarin frais
- 200 g épeautre
- 680 g eau
- 1 citron
- 60 g de feta
- 3 - 5 brins d'aneth frais
- 45 gousse d'huile d'olive vierge extra
- ¼ c. à thé de sel selon le goût
- ¼ c. à thé de poivre noir moulu selon le goût
- aneth frais pour garnir
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1063.7 kJ / 254.2 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 13.5 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 784.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestrone aux pois chiches
40min
Poisson au four avec crevettes, légumes et riz basmati (Ben)
Keine Bewertungen
Tarte aux nectarines et frangipane
1 godz.
Smoothie aux noix de cajou et au cacao
Keine Bewertungen
Blondies au chocolat et aux noisettes
45 min
Pain croustillant à l’épeautre
2 Std.
Buddha bowl aux falafels
24h 35 min
Poulet méditerranéen
35 min
Salade de brocoli et pomme au bœuf
25 min
Vinaigrette citronnée
5min
Riz Rouge Tex-Mex
1 godz.
Soupe de lentilles corail aux légumes
35 min