Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 - 600 克 櫛瓜 ,去除頭尾。若直徑超過5 公分,修切成可以放入進料口的圓柱型
- 40 克 油
- 3 粒 蒜頭
- 250 克 去殼蝦仁 ,中型
- 50 克 蔥 ,切蔥段
- 2 - 3 小撮 乾辣椒碎片
- 20 克 新鮮檸檬汁
- 40 克 日式柑橘醋
- 1 茶匙 紅糖
- 2 - 3 小撮 鹽
- 2 - 3 小撮 白胡椒粉
- 白芝麻
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 709.9 kJ / 169.7 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 10.7 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 652.4 mg