Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2200 g wody
- 3 czerwone buraki (ok. 450 g), pokrojone w ćwiartki
- 1 cytryna, ekologiczna
- 150 g sera feta, pokrojonego w 1 cm kostkę
- 3 ząbki czosnku
- 60 g oliwy z oliwek
- 3 ¼ łyżeczki soli
- 2 ½ łyżeczki cukru
- 270 g makaronu, suchego, typu świderki, Lubella
- 3 łyżki ziaren słonecznika
- 10 g octu balsamicznego
- 1 łyżeczka musztardy
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2407.4 kJ / 575.4 kcal
- Eiwitten
- 16.6 g
- Koolhydraten
- 63.4 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 8.6 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 2322.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Jednogarnkowy makaron z pomidorem i oliwkami
25 min
Chłodnik arbuzowy
1h 15min
Makaron z dynią i jarmużem
40min
Makaron pełnoziarnisty z warzywami na parze i dresingiem jogurtowym
30min
Makaron w sosie dyniowym z serem gorgonzola
1h
Gulasz wołowy z dynią i kopytkami
1 Std. 45 Min
Sałatka z komosy ryżowej z kurczakiem i pesto
35min
Makaron z fasolką szparagową, tofu i cukinią
30min
Makaron z pesto z buraka
25 min
Sałatka z kaszą bulgur i dynią na ciepło
50min
Bowl z brązowym ryżem, łososiem i warzywami
45min
Kurczak curry z „ryżem” z kalafiora
25 min