Makaron shirataki (konjac) w sosie z pesto z awokado

3.3 8 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
1 porcja

Ingrediënten

  • 1 awokado dojrzałe (ok.170 g), pokrojone na kawałki
  • 1 ząbek czosnku
  • 20 g bazylii, świeżej tylko liście
  • 10 g orzeszków piniowych
    10 g migdałów, siekanych
  • 15 g oliwy z oliwek
  • 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • ¼ łyżeczki soli
  • 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
  • 200 g makaronu shirataki (konjac) (patrz wskazówka)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porcję

Natrium 605.3 mg
Eiwitten 5.6 g
Calorieën 1726 kJ / 412.5 kcal
Vetten 39.5 g
Vezels 11.4 g
Verzadigd vet 5.3 g
Koolhydraten 16.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...