Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La farce
- 130 g d'oignon rouge, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 130 g de poivrons rouges, en morceaux
- 250 g de tomates, en quartiers
- 10 feuilles de persil frais
- 10 feuilles de coriandre fraîche
- 250 g de viande de bœuf hachée
- du sel
- 1 c. à café de harissa (optioneel)
La pâte
- 150 g de semoule de blé dur fine
- 150 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure boulangère sèche
- 150 g d'eau tiède
- huile d'olive, pour le plan de travail
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1416 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50min
Pains batbout marocains
1h
Seffa de cheveux d'ange aux fruits secs
1h 25min
Cachir de poulet aux olives
7 Std.
Riz frit aux légumes, omelette et crevettes
50min
M'semen (crêpes feuilletées)
2h
Pides aux trois fromages
1h 40min
Fekkas (biscuits croquants)
45min
Taktouka (salade de tomates et poivrons confits)
35 Min
Brioche suisse béchamel-saumon
2h
Amlou (pâte à tartiner aux amandes)
30min
Fatteh d’aubergines au yaourt
50min