Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La farce
- 130 g d'oignon rouge, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 130 g de poivrons rouges, en morceaux
- 250 g de tomates, en quartiers
- 10 feuilles de persil frais
- 10 feuilles de coriandre fraîche
- 250 g de viande de bœuf hachée
- du sel
- 1 c. à café de harissa (optioneel)
La pâte
- 150 g de semoule de blé dur fine
- 150 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure boulangère sèche
- 150 g d'eau tiède
- huile d'olive, pour le plan de travail
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1416 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pains batbout marocains
1h
Msemen
40min
Citronnade
5min
Oignons hachés
5min
Simit
2 godz. 10 min
Fekkas (biscuits croquants)
45 Min
Harcha (galettes de semoule)
1h 10min
Masfouf (graines de couscous aux fruits secs)
1 Std. 20 Min
Maguro sando au thon
Geen beoordelingen
Pain plié méditerranéen sans gluten
1h 15min
Torte aux amandes et au chocolat Deuxième bol
45 Min
Budino au chocolat (Matthew Kenney)
5h 10min