Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g queijo parmesão, cortado em pedaços
- 5 talos de salsinha fresca, somente as folhas
- 100 g cebola, aprox. 1 unidade média
- 30 g azeite de oliva extra virgem
- 300 g arroz arbóreo
- 200 g coração de alcachofra em conserva, drenado
- 100 g vinho branco seco
- 700 g água
-
1
c. sopa de caldo de legumes
of 1 c. chá de sal - 3 pitadas de pimenta do reino preta em pó
- 70 g manteiga sem sal, gelada, em pedaços
- 100 g presunto parma, cortado em tiras
- Voeding
- per 1 porção
- Calorieën
- 2777.1 kJ / 663.7 kcal
- Eiwitten
- 23.1 g
- Koolhydraten
- 68.8 g
- Vetten
- 30.8 g
- Verzadigd vet
- 15.1 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1078.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta com ragu de grão de bico
Geen beoordelingen
Polenta cremosa
50 min
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
Geen beoordelingen
Patê de queijos
5 Min
Crocante de chocolate
Geen beoordelingen
Pão recheado com abobrinha e tomate seco
Geen beoordelingen
Creme de chocolate e avelã (nutella)
10 min
Salmão com ervas, purê de mandioquinha e aspargos
30min
Polenta cremosa ao molho de funghi
35 Min
Brigadeiro cremoso de chocolate com pistache
10 min
Sorvete de milho verde
8h 50 min
Creme de pupunha e queijo brie
45 Min