Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g aspargos brancos, descascados, sem a parte fibrosa, cortado em pedaços (4 cm)
- 100 g batata, cortada em pedaços
- 50 g cebola, cortada em metades
- 1 dente de alho
- 700 g água
-
1
c. chá cheia de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes (para 0.5 l) - ¼ - ½ c. chá de sal, a gosto
- 1 - 2 pitadas de pimenta do reino preta em pó, a gosto
-
50
g queijo cremoso
of 50 g queijo fundido -
50 - 100
g creme azedo, 20% gordura
of 50 - 100 g iogurte grego - 3 ramos de salsa fresca, apenas as folhas, picadas
- Voeding
- per 1 porção
- Calorieën
- 325 kJ / 77 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Massa de pizza napoletana
Nessuna valutazione
Framboesa Spritz
Nessuna valutazione
Polenta cremosa ao molho de funghi
35 Min
Risoto de presunto Parma com figo
30min
Pão delícia
1h 50 min
Cuscuz à paulista
1h 25min
Creme de pupunha e queijo brie
45min
Casquinha de siri
40min
Sopa de frango e milho verde e Terrinas de brócolis
1h 25min
Sopa marroquina apimentada de lentilhas
40min
Sopa de alho-poró e batata
45min
Risoto com queijo parmesão
30min