Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g aspargos brancos, descascados, sem a parte fibrosa, cortado em pedaços (4 cm)
- 100 g batata, cortada em pedaços
- 50 g cebola, cortada em metades
- 1 dente de alho
- 700 g água
-
1
c. chá cheia de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes (para 0.5 l) - ¼ - ½ c. chá de sal, a gosto
- 1 - 2 pitadas de pimenta do reino preta em pó, a gosto
-
50
g queijo cremoso
of 50 g queijo fundido -
50 - 100
g creme azedo, 20% gordura
of 50 - 100 g iogurte grego - 3 ramos de salsa fresca, apenas as folhas, picadas
- Voeding
- per 1 porção
- Calorieën
- 325 kJ / 77 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Suco verde
15min
Creme de milho verde
25min
Creme de pupunha e queijo brie
45 min
Casquinha de siri
40min
Pasta de grão de bico (homus)
40min
Sorvete de coco
4 Std. 20 Min
Coalhada seca
15 godz. 10 min
Curry rápido de frango
40min
Sopa de alho-poró e batata
45 min
Risoto com queijo parmesão
30min
Sopa de cebola
1 godz. 10 min
Sopa cremosa de abobrinha
25min