Conchiglie à l'ail et aux olives
TM6 TM5

Conchiglie à l'ail et aux olives

4.9 (7 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 4 gousses d'ail
  • 20 g d'huile d'olive
  • 50 g de beurre, en dés
  • 150 g d'olives vertes dénoyautées
  • eau, pour la cuisson des pâtes
  • 120 g de chapelure d'anchois maison (voir "Conseil(s)")
  • 320 g de pâtes sèches, type conchiglie
  • ½ c. à café de vinaigre de vin blanc
  • du sel
  • 1 zeste de citron jaune, finement râpé
  • poivre moulu, pour la finition

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2550.1 kJ / 609.5 kcal
Eiwitten
15.2 g
Koolhydraten
84.3 g
Vetten
23.7 g
Verzadigd vet
8.5 g
Vezels
5.5 g
Natrium
810.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten