Moelleux abricot et amandes façon crumble

Moelleux abricot et amandes façon crumble

4.8 49 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
8 parts

Ingrediënten

Le crumble
  • 60 g de sucre roux
  • 75 g de farine
  • 50 g de beurre en morceaux
  • 1 pincée de sel
Le moelleux
  • 125 g de beurre coupé en morceaux et un peu pour le moule
  • 120 g de sucre en poudre
  • 3 œufs
  • 140 g de farine de blé et un peu pour le moule
  • 6 g de levure chimique
  • 50 g de poudre d'amande
  • 1 pincée de sel
  • 400 g d'abricots frais ou au sirop, coupés en deux (8-9 abricots)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 part

Natrium 127.3 mg
Eiwitten 7.3 g
Calorieën 1788.8 kJ / 427.5 kcal
Vetten 23 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 12.1 g
Koolhydraten 50.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...