Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le crumble
- 60 g de sucre roux
- 75 g de farine
- 50 g de beurre, en morceaux
- 1 pincée de sel
Le moelleux
- 125 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 120 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 140 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 6 g de levure chimique
- 50 g de poudre d'amande
- 1 pincée de sel
- 400 g d'abricots frais ou au sirop, coupés en deux (8-9 abricots)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1788.8 kJ / 427.5 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 50.1 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 127.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte amandine aux pommes et poires
50 Min
Blondie aux trois chocolats et cacahuètes
40 Min
Gratin de prunes et crème à la vanille
20 min
Tarte amandine aux poires
2 Std. 30 Min
Tarte amandine aux pommes et poires
50 Min
Cookies aux noix de Macadamia
45 Min
Mangue, kiwi et ananas en crumble
45 Min
Rôti de porc à la vergeoise, poires et panais
Nessuna valutazione
Gâteau aux poires et noisettes
1 Std. 35 Min
Financiers pistache et framboise
35 Min
Tourte aux pommes façon Harry & Sally
1 godz. 20 min
Crème dessert aux speculoos
6 Std. 20 Min