Fondant à la crème de marrons, sauce chocolat-café

3.6 15 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
6 portions

Ingrediënten

  • farine pour le moule
  • beurre pour le moule
  • 500 g de crème de marrons
  • 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 5 œufs
  • 100 g de chocolat noir 50% de cacao détaillé en morceaux
  • 80 g de lait demi-écrémé
  • ½ c. à café de café instantané

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 140.7 mg
Eiwitten 17 g
Calorieën 3113.6 kJ / 744.2 kcal
Vetten 38.9 g
Vezels 9.1 g
Verzadigd vet 20.4 g
Koolhydraten 80.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...