Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g ground beef, in pieces
- 2 tbsp Creole seasoning mix
- 130 g onions, cut into pieces
- 170 g green and red peppers, cut into pieces
- 1 jalapeño chilli, canned, seeded and cut into pieces
- 2 garlic clove
- 30 g olive oil
- 1275 g haricot bean, canned (approx. 3 cans), rinsed and drained
- 285 g barbecue sauce
- 115 g dark brown sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1015.4 kJ / 242.7 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 27.1 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 772.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Spanish Tortilla
1 godz.
Chilli Cheese Dogs
50 Min
Berry Lemonade
10 min
Persimmon Pudding
2 godz. 10 min
Avocado Tuna Salad
5min
Roasted Garlic
15 min
Caramel Macchiato
15 min
Sweet Raisin Pancake (Kaiserschmarrn)
35 min
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1 godz. 30 min
Smoked Salmon Lemon Pasta Second Bowl
35 min