Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 真鯛 (嘉鱲魚) ,整尾殺好,約500克,(詳見要訣)
- 鹽 ,調味用
- 黑胡椒粉 ,調味用
- 30 克 薑 ,切片(約0.2 公分)
- 1 支 新鮮紅辣椒 ,去籽
- 3 顆 蒜頭
- 2 個 紅蔥頭 ,對切半
- 20 克 新鮮巴西利葉
- 80 克 油 ,多備一些抹油用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2103.2 kJ / 502.7 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 42.4 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 40.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
牛肉塔可酪梨熱壓三明治
30 Min
鹹鬆餅吉拿棒佐辣味番茄沾醬
Geen beoordelingen
燻鮭菲達乳酪比利時鬆餅
Geen beoordelingen
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Geen beoordelingen
烤雞佐法式燉菜
Geen beoordelingen
愛爾蘭奶酒三奶蛋糕
Geen beoordelingen
韓式泡菜鮪魚拌肉片
Geen beoordelingen
櫛瓜紅蘿蔔麵包
Geen beoordelingen
烤起司櫛瓜條佐優格醬
Geen beoordelingen
和風涼拌洋蔥冷豆腐
25 Min
水牛辣雞小漢堡
Geen beoordelingen
耶誕香草小羔羊排與野菇
Geen beoordelingen