Apparaten en accessoires
烤真鯛佐香料油
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
2 人份
Ingrediënten
-
真鯛 (嘉鱲魚) 整尾殺好,約500克,(詳見要訣)1
-
鹽 調味用
-
黑胡椒粉 調味用
-
薑 切片(約0.2 公分)30 克
-
新鮮紅辣椒 去籽1 支
-
蒜頭3 顆
-
紅蔥頭 對切半2 個
-
新鮮巴西利葉20 克
-
油 多備一些抹油用80 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
40.5 mg
Eiwitten
19.8 g
Calorieën
2103.2 kJ /
502.7 kcal
Vetten
42.4 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
6.2 g
Koolhydraten
16.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
美善品配件食譜
8 recepten
Taiwan
Taiwan