烤真鯛佐香料油
TM6

烤真鯛佐香料油

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 真鯛 (嘉鱲魚) ,整尾殺好,約500克,(詳見要訣)
  • 鹽 ,調味用
  • 黑胡椒粉 ,調味用
  • 30 克 薑 ,切片(約0.2 公分)
  • 1 支 新鮮紅辣椒 ,去籽
  • 3 顆 蒜頭
  • 2 個 紅蔥頭 ,對切半
  • 20 克 新鮮巴西利葉
  • 80 克 油 ,多備一些抹油用

Voeding
per 1 人份
Calorieën
2103.2 kJ / 502.7 kcal
Eiwitten
19.8 g
Koolhydraten
16.7 g
Vetten
42.4 g
Verzadigd vet
6.2 g
Vezels
3 g
Natrium
40.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten