烤真鯛佐香料油

烤真鯛佐香料油

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
2 人份

Ingrediënten

  • 真鯛 (嘉鱲魚) 整尾殺好,約500克,(詳見要訣)
    1
  • 調味用
  • 黑胡椒粉 調味用
  • 切片(約0.2 公分)
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽
    1 支
  • 蒜頭
    3 顆
  • 紅蔥頭 對切半
    2 個
  • 新鮮巴西利葉
    20 克
  • 多備一些抹油用
    80 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 40.5 mg
Eiwitten 19.8 g
Calorieën 2103.2 kJ / 502.7 kcal
Vetten 42.4 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 6.2 g
Koolhydraten 16.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...