Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 真鯛 (嘉鱲魚) ,整尾殺好,約500克,(詳見要訣)
- 鹽 ,調味用
- 黑胡椒粉 ,調味用
- 30 克 薑 ,切片(約0.2 公分)
- 1 支 新鮮紅辣椒 ,去籽
- 3 顆 蒜頭
- 2 個 紅蔥頭 ,對切半
- 20 克 新鮮巴西利葉
- 80 克 油 ,多備一些抹油用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2103.2 kJ / 502.7 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 42.4 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 40.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
炒花椰菜起司熱壓三明治
Geen beoordelingen
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Geen beoordelingen
烤豬里肌、馬鈴薯泥和沙拉
Geen beoordelingen
脆烤豬五花和鮮蔬米沙拉
Geen beoordelingen
愛爾蘭奶酒三奶蛋糕
Geen beoordelingen
蘆筍起司鹹派
Geen beoordelingen
潘尼朵尼蛋糕版
Geen beoordelingen
耶誕香草小羔羊排與野菇
Geen beoordelingen
杏仁鹽味焦糖星星餅乾
Geen beoordelingen
⽢糀乾燒蝦 (TM5)
Geen beoordelingen
蔬菜杏仁酥
Geen beoordelingen
黑胡椒豆腐肉片捲
30min