蟹柳蛋卷饼

蟹柳蛋卷饼

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
2 人份

Ingrediënten

  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    2 颗
  • 稀奶油
    70 克
  • 约1/4茶匙
    1 - 2 克
  • 现磨黑胡椒粉
    1 小撮
  • 蟹肉棒 撕成丝
    80 克
  • 20 克
  • 墨西哥卷饼皮
    2 张
  • 马苏里拉乳酪 根据个人口味调节
    适量
  • 煎制用
    适量

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Natrium 520.3 mg
Eiwitten 15.4 g
Calorieën 1857.2 kJ / 443.9 kcal
Vetten 34 g
Vezels 1.7 g
Verzadigd vet 13.1 g
Koolhydraten 20.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...