Apparaten en accessoires
蟹柳蛋卷饼
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
2 人份
Ingrediënten
-
鸡蛋(每颗约53-63克)2 颗
-
稀奶油70 克
-
盐 约1/4茶匙1 - 2 克
-
现磨黑胡椒粉1 小撮
-
蟹肉棒 撕成丝80 克
-
油20 克
-
墨西哥卷饼皮2 张
-
马苏里拉乳酪 根据个人口味调节适量
-
油 煎制用适量
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 人份
Natrium
520.3 mg
Eiwitten
15.4 g
Calorieën
1857.2 kJ /
443.9 kcal
Vetten
34 g
Vezels
1.7 g
Verzadigd vet
13.1 g
Koolhydraten
20.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
花样早餐
5 recepten
China
China