![Atún al estilo mediterráneo Atún al estilo mediterráneo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9029fcc13ec98f51b07c46440ab4e677/Derivates/8bc0713000e9b3ab0ab673a7d764624e873cca57.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 - 500 g de atún fresco en tacos de aprox. 10x6x3 cm.
- 10 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- ½ guindilla roja de cualquier tipo (sin semillas) (optioneel)
- 1 diente de ajo
- 4 - 6 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 10 g de alcaparras escurridas
- 10 g de zumo de limón
- 1 cucharadita de mostaza de Dijon
- 60 g de aceite de oliva (y un poco más para sellar el atún)
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1186 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 31.1 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 15.8 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 205.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de mariscos (sin lácteos)
35min
Hamburguesa de rape y salmón
45min
Muslos de pollo a la cerveza
1h 30min
Gravlax de salmón
60h 30min
Ensalada de espelta con salmón y verduras
45min
Carpaccio de rabanitos con pescado
30 Min
Rigatonis rellenos de pollo de corral
40 Min
Cordero confitado con especias navideñas y miel
1 Std. 45 Min
Pastel de pescado y marisco con velouté y salsa verde
1h 30min
Cremona de hojaldre rellena de setas, pollo y queso de cabra
45min
Cebollas Fuentes de Ebro rellenas de ternasco de Aragón
2h
Albóndigas de bacalao y salsa de limón
30 Min