Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Farine tout usage sans gluten
- 200 g quinoa, blanc
- 100 g de graines de chia
- 200 g fécule de maïs
- 100 g arrow-root
Petits pains
- 170 g eau
- 30 g poudre de psyllium
- 115 g lait entier
- 60 g beurre non salé
- 60 g de sucre
- 1 sachet levure boulangère sèche, ou 2 c. à thé
- 2 c. à thé de poudre à pâte
- 1 c. à thé de xanthane
- 2 œuf de gros calibre, divisé
- 1 c. à thé de sel
- 1 c. à thé assaisonnements à bagels (optioneel)
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 2330.5 kJ / 557 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 84.9 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 6.6 g
- Vezels
- 14.9 g
- Natrium
- 569.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits pains sans gluten (TM5/6 Metric)
1h 20min
Pain blanc de Terre-Neuve et toutons (pains frits)
4 godz. 40 min
Muffins aux dattes et à la cassonade
1h 15 min
Biscuits cacahuètes aux pépites de chocolat
50min
Pain de mie sans gluten
14u.
Toast de champignons au miso avec yaourt au tahini
45min
Coupelles de granola au miel, yaourt, noix et fruits
55min
Mayonnaise vegan
15 Min
Trempette bière et fromage
15 Min
Lait de cajou (Métrique)
5 min
Crème de pieds de brocolis et croustillant de pelures de pommes de terre
45min
Scones pour le petit déjeuner
30min