Petits pain sans gluten

Petits pain sans gluten

3.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 55min
6 morceau

Ingrediënten

Farine tout usage sans gluten
  • 200 g quinoa blanc
  • 100 g de graines de chia
  • 200 g fécule de maïs
  • 100 g arrow-root
Petits pains
  • 170 g d'eau
  • 30 g de cosses de psyllium
  • 115 g lait entier
  • 60 g beurre non salé
  • 60 g de sucre
  • 1 sachet levure boulangère sèche ou 2 c. à thé
  • 2 c. à thé de poudre à pâte
  • 1 c. à thé de xanthane
  • 2 œuf de gros calibre divisé
  • 1 c. à thé de sel
  • 1 c. à thé assaisonnements à bagels (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 morceau

Natrium 569.2 mg
Eiwitten 14.2 g
Calorieën 2330.5 kJ / 557 kcal
Vetten 19 g
Vezels 14.9 g
Verzadigd vet 6.6 g
Koolhydraten 84.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...