Focaccia avec sel et romarin

Focaccia avec sel et romarin

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 40min
16 morceaux

Ingrediënten

Pâte
  • 385 g d'eau
  • 625 g de farine tout usage
  • 30 g d'huile d'olive vierge extra
  • 1 pincée de sucre
  • 1 c. à thé de sel
  • 5 c. à thé de levure boulangère sèche
Garniture
  • 85 g d'huile d'olive vierge extra
  • 85 g d'eau
  • 1 ½ c. à thé de flocon de sel de mer
  • 2 brins de romarin frais Feuilles seulement, pour saupoudrer

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 morceau

Natrium 420 mg
Eiwitten 5 g
Calorieën 866 kJ / 207 kcal
Vetten 8 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 29 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...