Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Hühnerleber, von Sehnen befreit
- 30 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 5 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 Semmel, in Würfeln (1 cm)
- 30 g Semmelbrösel
- 1 Ei
- 2 ¼ TL Salz
- 1 Msp. schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 3 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 1 TL Majoran, getrocknet
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 330 kJ / 79 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 979 mg
Alternatieve recepten
Rehragout
1h 15min
Apfelstrudel
1h 20min
Zwetschkenknödel mit Butterbröseln
1h
Grammelknödel
1h 30min
Grießnockerl
30min
Gebackene Leberknödel
2h
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7 Std. 10 Min
Semmelknödel
50min
Gefüllter Schweinsbraten vom Grill mit Krautsalat
3h
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55min
Faschingskrapfen
2 Std. 45 Min
Leberknödelsuppe
45 Min