Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Hühnerleber, von Sehnen befreit
- 30 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 5 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 Semmel, in Würfeln (1 cm)
- 30 g Semmelbrösel
- 1 Ei
- 2 ¼ TL Salz
- 1 Msp. schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 3 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 1 TL Majoran, getrocknet
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 330 kJ / 79 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 979 mg
Alternatieve recepten
Gebackene Leberknödel
2 godz.
Fleischstrudel für Suppe
40min
Leberreis
35min
Semmelknödel
50min
Grammelknödel
1h 30min
Leberknödelsuppe
45 min
Gefüllter Schweinsbraten vom Grill mit Krautsalat
3h
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1h 10min
Grießnockerl
30 min
Faschingskrapfen
2h 45min
Erdäpfelknödel
1h 10min
Serviettenknödel
1h 10min