Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Hühnerleber, von Sehnen befreit
- 30 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 5 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 Semmel, in Würfeln (1 cm)
- 30 g Semmelbrösel
- 1 Ei
- 2 ¼ TL Salz
- 1 Msp. schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 3 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 1 TL Majoran, getrocknet
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 330 kJ / 79 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 979 mg
Alternatieve recepten
Fleischstrudel für Suppe
40min
Gebackene Leberknödel
2 Std.
Semmelknödel
50 Min
Grießnockerl
30 min
Leberreis
35 min
Faschingskrapfen
2 godz. 45 min
Leberknödelsuppe
45 min
Frittatenrouladen
40min
Grammelknödel
1 godz. 30 min
Erdäpfelknödel
1 godz. 10 min
Nockerl / Spätzle
20 min
Serviettenknödel
1 godz. 10 min