Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 4 - 5 Brötchen, vom Vortag (200 g), in Scheiben (1 cm) (siehe Tipp)
- 200 g Milch
- 150 g Rinderleber, in Stücken
- ½ TL Salz
- 1 Prise Nelken, gemahlen
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Majoran, getrocknet
- ¼ TL Thymian, getrocknet
- 1 Prise Muskat
- 1 Ei
- 1300 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 726 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Grießnockerl
30 min
Lammrollen mit Bayrisch Kraut und Kartoffel-Blini
1h 10min
Zwetschkenknödel mit Butterbröseln
1h
Semmelknödel
50min
Faschingskrapfen
2h 45min
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1h 10min
Knuspriger Schweinebauch
3u.
Gebackene Leberknödel
2h
Leberknödel
55min
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1h 30min
Serviettenknödel
1h 10min
Erdäpfelknödel
1h 10min