Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g grzybów, suszonych, mieszanych (np. borowików, podgrzybków)
- 500 g wody
Ciasto
- 120 g mleka, 3,2% tłuszczu
- 30 g świeżych drożdży, pokruszonych
- 300 g mąki pszennej
- 1 żółtko
- 80 g masła, pokrojonego na kawałki
Farsz
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 20 g oliwy z oliwek
- 350 - 400 g kapusty kiszonej, świeżej
- 50 g masła, pokrojonego na kawałki
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 białko, roztrzepane, do posmarowania
- nasiona kminku, do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 947.1 kJ / 226.4 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 11.6 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 400.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kutia
24 Std. 50 Min
Pieczone pierożki z kapustą
2h 30min
Tarta z kiszoną kapustą i grzybami
2 Std. 35 Min
Kulebiak z łososiem i cytrynowe risotto
1h 10min
Tarta orkiszowa z serem feta i burakami
3 Std.
Quiche z pieczarkami
1h 40min
Wielkanocny pasztet jajeczny
1 Std. 5 Min
Tort porowy
1h 30min
Zapiekanka serowa z ciastem filo
55min
Quiche z resztkami sera i wędlin
40min
Wytrawny sernik z ziołowym pesto
1h 30min
Focaccia serowa z pomidorami
45min