Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- masło, do natłuszczenia naczynia do zapiekania
- 200 - 250 g rabarbaru, bez łyka, pokrojonego na 2-3 cm kawałki
- 60 g mąki pszennej
- 150 g cukru
- 200 g mleka
-
200
g śmietany, min. 30% tłuszczu
of 200 g śmietany, 48% tłuszczu - 3 jajka
- 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1190 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Tarta dyniowa
3 Std. 15 Min
Ciasto miodowe z czerwoną pomarańczą
2h
Ciasto twarogowe z agrestem
50min
Tarta z ricottą i rabarbarem
1hod. 45min
Babka ziemniaczana ze śledziem
4 godz. 45 min
Ziemniaczany quiche z czosnkiem niedźwiedzim
1 Std. 50 Min
Francuski deser z truskawkami (millasson)
1 Std. 15 Min
Ciasto muffinowe z truskawkami i migdałową kruszonką
1hod.
Jogurtowy placek ze śliwkami
1hod. 20min
Ciasto marchewkowo-jabłkowe
1 Std. 30 Min
Zakręcone ciasto drożdżowe z jabłkami
1 Std. 15 Min
Rabarbar pod kruszonką
55 min