Clafoutis z rabarbarem

4.1 276 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
8 porcji

Ingrediënten

  • masło do natłuszczenia naczynia do zapiekania
  • 200 - 250 g rabarbaru bez łyka, pokrojonego na 2-3 cm kawałki
  • 60 g mąki pszennej
  • 150 g cukru
  • 200 g mleka
  • 200 g śmietany, min. 30% tłuszczu
    200 g śmietany, 48% tłuszczu
  • 3 jajka
  • 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porcję

Eiwitten 5 g
Calorieën 1190 kJ / 285 kcal
Vetten 17 g
Koolhydraten 27 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...