Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 45 g pomidorów, suszonych, w oleju, odsączonych z zalewy
-
200
g sielawy, wędzonej, bez skóry i ości
of 200 g siei, wędzonej, bez skóry i ości - 60 g jogurtu typu greckiego
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki papryki ostrej, mielonej (optioneel)
- Voeding
- per 6 porcji
- Calorieën
- 1649.6 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kotlety śledziowe z kaparami
25min
Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka
5 min
Pasta z pieczonego bakłażana
1h 50min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10 min
Pâté z wędzonego pstrąga
1 Std. 20 Min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 min
Pasta z łososia
5 min
Pasta z tuńczyka
20 min
Kaszubskie kotlety rybne
35 min
Pasta z suszonych pomidorów z karczochami
2 Std. 10 Min
Pasta z makreli wędzonej
20 min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1hod.