Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 - 15 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2 mm plastry
- ½ papryczki chili, świeżej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej w plastry
- 1000 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 70 g cukru
- 40 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- ¼ łyżeczki cynamonu, mielonego
- Voeding
- per 1 słoik
- Calorieën
- 1144.1 kJ / 273.4 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 71.8 g
- Vetten
- 0.8 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 4.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orientalny chutney z moreli
1 Std. 30 Min
Chutney truskawkowy
50 Min
Dżem mirabelkowy z wanilią
35 Min
Dżem pomarańczowo-jabłkowy z płatkami migdałowymi Elżbiety Cybak
45 Min
Dżem brzoskwiniowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
25min
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40 Min
Surowy dżem z truskawek z nasionami chia (dieta raw)
13h 15 min
Dżem z suszonych fig i moreli
40 Min
Zupa pomidorowa z ciecierzycą i kaftami
45 Min
Powidła owocowe
1h 35min
Granita kawowa
12h 15 min
Sos cumberland
15min