Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g migdałów, blanszowanych
- 70 - 100 g cukru
- 1 laska wanilii
- 130 - 150 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 3 żółtka
- 120 g masła, pokrojonego na kawałki
- 650 g twarogu, tłustego, pokrojonego na kawałki
- 50 g rodzynek
- 50 g owoców kandyzowanych, mieszanych (np. wiśnie, morele, żurawina, skórka pomarańczowa), pokrojonych na kawałki, plus dodatkowa ilość do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1630.4 kJ / 389.7 kcal
- Eiwitten
- 11.9 g
- Koolhydraten
- 27.3 g
- Vetten
- 26.8 g
- Verzadigd vet
- 13.9 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 314.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kutia
24h 50min
Karp na słodko w galarecie
7 godz. 35 min
Wielkanocny pasztet jajeczny
1 Std. 5 Min
Mazurek bakaliowy
2h 40min
Wielkanocna pascha z pistacjami
13h
Mazurek różany
1h 40min
Biała kiełbasa z konfiturą cebulową
1h 10 min
Mazurek chałwowy
7 Std. 30 Min
Wigilijna zupa migdałowa
35 min
Mazurek śliwkowy
1h 45min
Tarta z gruszkami i rokpolem
1h 40min
Mazurek czekoladowo-kajmakowy z orzechami
1h 40min