Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 440 g di acqua + q.b.
- ½ arancia, preferibilmente biologica, la scorza grattugiata
- 4 fettine di petto d'anatra senza pelle (120 g circa ciascuna, vedere consiglio)
- 8 code di gambero, pulite e lavate
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di pepe bianco macinato + q.b.
- 200 g di yogurt greco
- 20 g di succo di arancia, spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1728 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 39.3 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 27.5 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 min
Catalana di pesce e verdure
1h 30min
Faraona al vino rosso
1h 30min
Budino al caramello
3h 20min
Mousse di ricotta a Varoma
35 min
Filetto con carciofi in crosta (senza glutine)
2h 10min
Costine di maiale alla messicana con pico de gallo
1 godz.
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1h 10min
Coscia di tacchino avvolta nella pancetta con patate
1 godz. 40 min
Fizz al cioccolato bianco
20 min
Spezzatino di vitello al curry
40 min
Spezzatino alla birra scura
13u. 30min