Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 440 g di acqua + q.b.
- ½ arancia, preferibilmente biologica, la scorza grattugiata
- 4 fettine di petto d'anatra senza pelle (120 g circa ciascuna, vedere consiglio)
- 8 code di gambero, pulite e lavate
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di pepe bianco macinato + q.b.
- 200 g di yogurt greco
- 20 g di succo di arancia, spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1728 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 39.3 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 27.5 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelato al pane
8h 30 min
Coupelle ripiene
35min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30 min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Crema inglese
15 Min
Delizia al cioccolato
40min
Granita ai pomodorini con yogurt, sedano e cetrioli
5h 50min
Salmone nanbanzuke
1 godz.
Gamberoni con chips di patate viola e timo
50min
Piramide allo zafferano con coulis ai lamponi e basilico
6 godz. 25 min
Manzo al tamarindo con riso
9hod. 10min
Catalana di pesce e verdure
1 godz. 30 min