Apparaten en accessoires
蔥油小卷
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 人份
Ingrediënten
-
小卷 洗淨10 - 15 隻
-
薑 切絲,泡水瀝乾10 克
-
米酒1 大匙
-
醬油2 大匙
-
水 蒸煮用500 克
-
油3 大匙
-
蔥 切絲,泡水瀝乾2 枝
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
8.896 g
Calorieën
506 kJ /
121 kcal
Vetten
7.794 g
Vezels
0.883 g
Koolhydraten
3.413 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
一級棒海鮮料理
11 recepten
Taiwan
Taiwan