Apparaten en accessoires
鑲蔬菜透抽
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
2 人份
Ingrediënten
-
水煮蛋 去殼2 顆
-
美乃滋1 - 2 大匙
-
鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
透抽 去頭和內臟1 隻
-
小黃瓜 切條20 克
-
紅蘿蔔 切條20 克
-
水600 克
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 2 人份
Eiwitten
28.67 g
Calorieën
1237 kJ /
295 kcal
Vetten
17.038 g
Vezels
0.913 g
Koolhydraten
6.698 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
清爽料理吃一夏
10 recepten
Taiwan
Taiwan