鑲蔬菜透抽

鑲蔬菜透抽

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
2 人份

Ingrediënten

  • 水煮蛋 去殼
    2 顆
  • 美乃滋
    1 - 2 大匙
  • 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 茶匙
  • 透抽 去頭和內臟
    1 隻
  • 小黃瓜 切條
    20 克
  • 紅蘿蔔 切條
    20 克
  • 600 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 2 人份

Eiwitten 28.67 g
Calorieën 1237 kJ / 295 kcal
Vetten 17.038 g
Vezels 0.913 g
Koolhydraten 6.698 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...