Paprikahendl

4.5 625 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 Portionen

Ingrediënten

  • Hühnerunterkeulen, ohne Haut
    1000 g
    800 g Hendlbrustfilets, ohne Haut
  • Salz zum Würzen der Hendlhaxerl
  • Butterschmalz
    1 EL
  • Zwiebeln halbiert
    200 g
  • rote Paprikaschoten in Stücken
    300 g
  • Butter in Stücken
    30 g
  • Weißwein
    125 g
  • Wasser
    300 g
  • Tomatenmark
    10 g
  • Hühnersuppenwürfel (für je 0,5 l)
    1 - 1 ½
    1 - 1 ½ TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
  • Zitronenschale, gerieben
    1 TL
  • Paprikapulver, edelsüß
    2 EL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    3 Prisen
  • Schlagobers
    120 g
  • Sauerrahm
    50 g
  • Weizenmehl
    1 EL

Voeding per 1 Portion

Calorieën 707 kcal / 2956 kJ
Eiwitten 49 g
Vetten 47 g
Koolhydraten 17 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 21 g
Natrium 304 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...