Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g Wasser
- 900 g Rib Eye (siehe Tipp)
- 1 ½ - 2 TL Salz
- 1 - 2 Möhren (150 g), längs halbiert oder geviertelt
- 1 - 2 Petersilienwurzeln (150 g), längs halbiert oder geviertelt
- 1 Stück Porree (10-15 cm lang)
- 750 g Kartoffeln, z.B. Sylter Kartoffeln oder andere kleine Kartoffeln wie Drillinge, geschält
- 200 g Sahne
- 30 g Toastbrot (2-3 Scheiben), entrindet, in Stücken
- 1 Prise Zucker (optioneel)
- 30 - 40 g Sahne-Meerrettich aus dem Glas
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- 2 TL frischer Meerrettich, gerieben (optioneel)
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3238 kJ / 774 kcal
- Eiwitten
- 56 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Pichelsteiner Eintopf
1 Std. 10 Min
Krustenbraten mit Malzsauce
2 godz. 40 min
Sauerbratenragout
49h
Leberknödelsuppe
45 min
Geschnetzeltes in Meerrettichrahm
45 min
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1 Std. 10 Min
Sauerbraten
72 Std.
Leber Berliner Art (Berlin)
50min
Rindergulasch mit Brezenknödel
2 godz.
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1h 30 min
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1h 30 min
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.