Compatibele versies
Estofado de cordero marinado con naranja, miel y tomillo
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Estofado de cordero marinado con naranja, miel y tomillo
- 6 dientes de ajo
- 1 trozo de raíz de jengibre fresca de aprox. 5 cm
- 100 g de zumo de naranja
- 70 g de miel de azahar
- 70 g de salsa de soja
- 50 g de aceite de oliva
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 3 ramitas de tomillo fresco
- 1000 g de carne de cordero en trozos, sin nervios de 4x4 cm
- 10 ciruelas pasas sin hueso
Acompañamiento y decoración
- 1000 g de puré de patata
- 4 corazones de alcachofa frescos laminados
- 200 g de aceite para freír
- 1 - 2 naranjas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2714 kJ / 649 kcal
- Eiwitten
- 30.45 g
- Koolhydraten
- 43.97 g
- Vetten
- 38.95 g
- Vezels
- 8.23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cóctel ocaso
5 min
Tallarines de espirulina con salsa de verduras de verano
1h 45min
Mini quiches de verduras con confit de pato (Cocción lenta)
1h
Soufflé al Grand Marnier®
1h
Tarta de limón y merengue
3h
Trifle de cerezas
4 Std. 40 Min
Rillettes de cerdo
2h 10min
Cóctel Black Velvet
6 godz. 10 min
Granizado de Bloody Mary
5 min
Judías blancas con confit de pato (Cassoulet au confit de canard)
1h 10min
Gulash con cerveza
1h 10min
Arroz brut mallorquín
1h