Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi Dough
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 700 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), cut in pieces that fit through mixing bowl lid (see tip)
- 1400 g water
- 150 g plain flour
- 1 medium egg
- 1 - 2 pinches fine sea salt, plus 0.5 tsp
- plain flour, plus extra for dusting
- water, for cooking gnocchi
Courgettes
- 300 g courgettes, ends removed
- 20 g olive oil
- 50 g unsalted butter, diced
- 10 g fresh sage leaves
- 1 - 2 pinches fine sea salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2263 kJ / 540.9 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 23.8 g
- Verzadigd vet
- 11.9 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 1466.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Thai Cucumber Salad (TM6)
15min
Spiralized Sweet Potato Latkes
55min
Garlic and Olive Conchiglie
25min
Gluten-free Burgers with Guacamole and Onion Rings
2h 45min
Buckwheat Galettes with Chocolate Sauce
35 Min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5min
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives (TM6)
35 Min
Stracciatella Soup
30 Min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 Std. 10 Min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 Min
Cheese Omelette with Spinach and Tomatoes
30 Min