
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi Dough
- 100 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
- 700 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), cut in pieces that fit through mixing bowl lid (see tip)
- 1400 g water
- 150 g plain flour
- 1 medium egg
- 1 - 2 pinches fine sea salt plus 0.5 tsp
- plain flour plus extra for dusting
- water for cooking gnocchi
Courgettes
- 300 g courgettes ends removed
- 20 g olive oil
- 50 g unsalted butter diced
- 10 g fresh sage leaves
- 1 - 2 pinches fine sea salt to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 540.9 kcal / 2263 kJ
- Eiwitten
- 19.1 g
- Vetten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vezels
- 6.6 g
- Verzadigd vet
- 11.9 g
- Natrium
- 1466.7 mg