Apparaten en accessoires
Gnocchi with Courgettes
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
4 portions
Ingrediënten
Gnocchi Dough
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), cut in pieces that fit through mixing bowl lid (see tip)700 g
-
water1400 g
-
plain flour150 g
-
medium egg1
-
fine sea salt plus 0.5 tsp1 - 2 pinches
-
plain flour plus extra for dusting
-
water for cooking gnocchi
Courgettes
-
courgettes ends removed300 g
-
olive oil20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fresh sage leaves10 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1466.7 mg
Eiwitten
19.1 g
Calorieën
2263 kJ /
540.9 kcal
Vetten
23.8 g
Vezels
6.6 g
Verzadigd vet
11.9 g
Koolhydraten
64 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slicing and Grating
44 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Ginisang ampalaya (Sautéed bitter gourd)
20 min
Spooky Spaghetti and Meatballs
Brak ocen
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3 godz. 40 min
Ginger and Pear Pie
40 min
Fish Stock
Brak ocen
Beetroot Carpaccio (TM5)
20 min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 godz.
Dairy-free Cashew Nut Spread
12 godz. 10 min
Homemade Chicken Stock Powder
1 godz. 35 min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 godz. 30 min
Vegetable Consommé with Gnocchi
30 min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 godz.