Tarta Pascualina (sin gluten)

Tarta Pascualina (sin gluten)

4.5 13 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
8 rebanada/loncha/rodaja

Ingrediënten

  • 100 g de queso parmesano en trozos (2-3 cm)
Masa quebrada sin gluten
  • 300 g de harina sin gluten panificable
  • 150 g de manteca fría, en trozos
  • 1 cucharadita de sal
  • 80 g de agua fría
Relleno
  • 500 g de agua
  • 250 g de hojas de acelga
  • 30 g de aceite de oliva
  • 3 cebollas de verdeo picadas
  • 150 g de queso ricota bien escurrido de suero
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 8 huevo
  • manteca c.n.
Finalizar la preparación
  • aceite de oliva c.n.

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 rebanada/loncha/rodaja

Natrium 506.9 mg
Eiwitten 15.3 g
Calorieën 1954.4 kJ / 467.1 kcal
Vetten 29.7 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 14.9 g
Koolhydraten 34.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...