Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de queso parmesano en trozos (2-3 cm)
Masa quebrada sin gluten
- 300 g de harina sin gluten panificable
- 150 g de manteca fría, en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 80 g de agua fría
Relleno
- 500 g de agua
- 250 g de hojas de acelga
- 30 g de aceite de oliva
- 3 cebollas de verdeo picadas
- 150 g de queso ricota bien escurrido de suero
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 8 huevo
- manteca c.n.
Finalizar la preparación
- aceite de oliva c.n.
- Voeding
- per 1 rebanada/loncha/rodaja
- Calorieën
- 1954.4 kJ / 467.1 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 34.5 g
- Vetten
- 29.7 g
- Verzadigd vet
- 14.9 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 506.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Budín de naranja
1h
Calabaza rellena con arroz y verduras
45 Min
Soufflé de calabaza
1h
Bizcochuelo de vainilla
40min
Peceto al vapor con salsa de tomate
2h
Tarta soufflé de espinaca
1h
Tarta Pascualina
1h 30min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1 godz. 25 min
Terrina de brócoli, espinaca y queso
1h
Chipa
30min
Quiche de zapallito italiano
1 godz. 10 min