Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de agua
- 600 g de hojas de acelga frescas y troceadas
- 4 huevos
- 240 g de harina
- 2 cucharaditas de polvo de hornear
- 2 cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 2 pellizcos de canela molida
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 cucharaditas de azúcar
- 500 g de aceite para freír
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1221 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bondiola con cremoso de batata
1h 20min
Ñoquis de papa
1 Std. 30 Min
Tarta Pascualina
1 Std. 30 Min
Chipa
30min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1 Std. 25 Min
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1 Std. 40 Min
Postrecitos de chocolate
1h 20min
Bizcochuelo de vainilla
40min
Budín de mandarinas
55 Min
Budín de naranja
1 Std.
Pastafrola de membrillo
2 Std.
Salsa criolla
5 Min