Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en octavos
- 150 g de cebolla de verdeo en trozos
- 1000 g de bondiola de cerdo en cubos de 3-4 cm
- 1000 g de batatas sin piel y cortadas en cubos de 1 cm
- 100 g de agua
- 60 g de Marsala
- 2 cucharadas de mostaza de Dijon
-
1
cucharada de concentrado de caldo de carne
of 1 cucharada de concentrado de caldo de verduras casero - 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 250 g de brócoli sin tronco, en trozos pequeños
- 2 cucharaditas de fécula de maíz
-
100
g de azúcar rubio
of 100 g de azúcar mascabo - 150 g de crema de leche
- 60 g de manteca
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2725 kJ / 651 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Tarta soufflé de espinaca
1 godz.
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1h 40min
Pastel de carne y calabaza
1 godz.
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min
Pastel de pollo y batata extra dulce
1 godz.
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55min
Soufflé de calabaza
1 godz.
Peceto al vapor con salsa de tomate
2 godz.
Lomo strogonoff con espárragos al vapor
55min
Bondiola con salsa de vino tinto
1 godz.
Chipa
30 min