Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zapallitos rellenos
- 6 zapallitos redondos (de aprox. 130-140 g c/u)
- 75 g de cebolla en trozos
- ½ de chile verde fresco sin semillas (optioneel)
- 1 cucharada de coco rallado (optioneel)
- 60 g de aceite de oliva
- 1 pellizco de comino molido
- 1 cucharadita de cúrcuma molida
- 1 pellizco de jengibre molido
- 1000 g de agua
- 1 cucharada de sal
- 150 g de arroz de grano largo
- 1 diente de ajo
- 250 g de carne picada mixta
- 1 cucharada de salsa de soja
- 75 g de crema
Salsa
-
50
g de puerro en rodajas (solo la parte blanca)
of 50 g de cebolla en rodajas (solo la parte blanca) - 30 g de aceite de oliva
- 1 pellizco de sal
- 50 g de agua
- 2 quesitos en porciones tipo Adler®
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1871 kJ / 448 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta Pascualina (sin gluten)
2h
Puré de papas al estilo Argentino
50 min
Budín de naranja
1h
Fajitas de carne
1h
Ñoquis de papa
1h 30min
Ensalada tibia de chauchas con huevo poché
40min
Tarta Pascualina
1h 30min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1 godz. 25 min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55min
Pastel de papa
1 godz. 10 min
Ñoquis de sémola con salsa reina
1h
Quiche de zapallito italiano
1 godz. 10 min