Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g azeite
- 6 dentes de alho
- 1500 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos (3 cm aprox.)
- 200 g pimento vermelho cortado em tiras (0,5 x 5 cm aprox.)
- 3 c. sopa de farinha
- 200 g vinho branco
- ½ c. chá de pimenta preta
- 1 c. chá de paprika fumada
-
1
c. chá de orégãos
of 1 c. chá de orégãos frescos - 2 - 3 folhas de louro
- 1 - 1 ½ c. chá de sal
- 800 g batata cortada em pedaços (3x4 cm aprox.)
- Salsa q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1400.8 kJ / 334.8 kcal
- Eiwitten
- 32.9 g
- Koolhydraten
- 20.2 g
- Vetten
- 11.4 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 422.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frango assado com legumes
1 Std. 10 Min
Tabuleiro salgado
Geen beoordelingen
Tempero picante para grelhados
Geen beoordelingen
Lombo de vitela com mostarda em massa folhada
2 Std.
Frango picante com batatas e molho de coentros
4 Std. 30 Min
Chupa-chupas de morango
40 Min
Menu: Salada de batata, feijão-verde e ervilhas com bacalhau e Clafoutis de frutos vermelhos
45min
Coxas de frango com molho e purê de batata
1 Std. 15 Min
Bolo floco de neve
4ωρ.
Pernil de porco com cebola em molho de Vinho do Porto
1 Std.
Lombos de pescada com espinafres e molho de tomate à portuguesa
50min
Guisado de vitela, cogumelos e pimentos
8 Std. 30 Min