Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 g posta de bacalhau demolhado (2 postas aprox.)
- 2 dentes de alho
- 100 g azeitonas pretas s/ caroço
- 15 g coentros
- 1 malagueta vermelha s/ sementes cortada em pedaços
- 40 g manteiga
- 300 g tomate em pedaços
- 150 g pimento vermelho cortado em tiras
- 1 c. chá de sal
- 1000 g água
- 1 cubo de caldo de peixe
- 350 g arroz carolino
- 1 folha de louro
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2381 kJ / 569.1 kcal
- Eiwitten
- 62.7 g
- Koolhydraten
- 52.6 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 7160.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guisado de vitela, cogumelos e pimentos
8 godz. 30 min
Frango com arroz à Bracarense
1 Std.
Pudim de bolo-rei
1 Std.
Sopa proteica de lentilhas e feijão-preto
40 Min
Lombos de pescada com espinafres e molho de tomate à portuguesa
50min
Pargo no forno à portuguesa com puré de cherovia e feijão
1 Std. 10 Min
Espetadas de cogumelos e bacon com arroz de repolho
40 Min
Douradas em papelote com salada de cuscuz
1 Std.
Salada kimchi com sobras de frango
15 min
Salada, massa com carne guisada e sobremesa de chocolate de morango
35 Min
Guisado de carne de porco com grão, legumes e cuscuz
1 Std.
Codornizes à serra do Montejunto
12h 50min