Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g azeite
- 170 - 200 g alho-francês, só a parte branca, cortada em rodelas (1 cm)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 936 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 9 mg
Alternatieve recepten
Saltear mistura de legumes para sopa ou guisados
25min
Refogar 200 g de cebola e alho
20 min
Saltear 300 g de cogumelos frescos
25min
Saltear 200 g de cenoura em palitos
15min
Saltear frango em tiras
15min
Saltear mistura de legumes
30 min
Saltear pimento vermelho com cebola
25min
Saltear 200 g de curgete
20 min
Saltear 400 g de cenoura em palitos
20 min
Saltear 200 g de pimento
20 min
Saltear 200 g de cebola e alho
20 min
Saltear 200 g de cebola
20 min