Compatibele versies
Chambão estufado com creme de coco e tandoori e arroz integral de erva-príncipe
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g arroz integral
- 20 g azeite
- 3 dentes de alho
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 1 c. sopa de pasta tandoori
- 2 vagens de cardamomo
- 800 g chambão de vaca c/ osso partido em pedaços pequenos
- 3 c. chá de sal
- 1500 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 300 g cenoura cortada em cubos pequenos
- 200 g creme de coco
- 1 c. sopa de erva-príncipe picada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2998.5 kJ / 716.7 kcal
- Eiwitten
- 46.4 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 31.4 g
- Verzadigd vet
- 18.7 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 1987.3 mg
Alternatieve recepten
Carne de vaca estufada com gnocchi
1hod. 30min
Guisado de coelho com puré de batata-doce e feijão-branco
1 Std.
Canja de noodles
40 Min
Pernil e puré de cenoura à finlandesa (Joulukinkku and Porkkanalaatikko)
2 Std.
Salada arco-íris vegan - TM6
25 Min
Bife da vazia com molho tipo "Brasserie de l’Entrecôte" e batata-doce
50min
Bacalhau à Gomes de Sá
1hod. 40min
Canja de frango com nabiças
55min
Lombos de red fish e linguiça com cenoura à algarvia
45min
Lombo de porco com vegetais
40 Min
Cozer 500 g de bife de vaca
35 Min
Chocos com ervilhas e batata-doce
45min