Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g di albicocche secche denocciolate
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 1 pizzico di aglio in polvere
- 5 foglie di prezzemolo fresco
- 250 g di macinato di tacchino
- 30 g di Feta a pezzetti
- 20 g di fiocchi di avena
- 1 uovo
- 1 cucchiaio di pinoli (optioneel)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- 400 g di passata di pomodoro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1094.3 kJ / 261.6 kcal
- Eiwitten
- 17.6 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 15.7 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 322.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sarde al sugo di pomodoro
40 min
Purè di patate nature
55min
Maltagliati verdi con polpettine al sugo (senza glutine)
1h
Menù: Tonno di gallina e patate prezzemolate; Bonet
10min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 15 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Spaghetti con polpette al sugo (Bimby Friend)
45 min
Pentolata di riso e zucca
50min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 min
Zucchine grigliate con condimento limone e basilico
35min
Spaghetti al sugo di polpettine
1h 30min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2h