Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 克 生白蝦, 去腸泥,蝦頭蝦殼另外分開備用
- 900 克 魚高湯
- 1 顆 蒜頭
- 100 克 特級初榨橄欖油
- 3 顆 蕃茄, 切塊
- 60 克 青椒, 切塊
- 30 克 紅甜椒, 切塊
- 100 克 洋蔥, 切塊
- 1 片 乾燥月桂葉
- 100 克 白酒
- 1 塊 蛤蜊高湯塊
- 1 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 鹽
- 400 克 魚肉片, 切塊(約5公分)
- 400 克 蛤蜊, 刷洗乾淨並吐沙
- 20 克 新鮮平葉巴西利, 裝飾用 (optioneel)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1061 kJ / 552 kcal
- Eiwitten
- 41.3 g
- Koolhydraten
- 21.3 g
- Vetten
- 31.5 g
- Vezels
- 2.3 g