Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g avelã picada grosseiramente
- 60 g queijo cheddar cortado em pedaços
- 50 g alho-francês cortado em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 1 dente de alho
- 10 g azeite
- 10 g manteiga
- 150 g bacon em cubos
- 50 g tâmaras s/ caroço cortadas em pedaços
- 100 g flocos de aveia
- 1 c. chá de caldo de legumes em pó
- 300 g água
- Salsa, só as folhas q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1993.4 kJ / 476.4 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 30.8 g
- Vetten
- 33.9 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 351.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Esparguete à Nerano
30 Min
Vitela asiática com grão e cuscuz
9 Std. 20 Min
Bombom de tâmaras
30 Min
Menu: Ratatouille, legumes com grão e ovos e molho de espargos
1 Std.
Alho-francês com ovo macio e molho de soja e avelã
45 min
Guisado de bacalhau à Italiana com batata a vapor
50 Min
Paçoca de rolha
15 Min
Sopa de Queijo
Geen beoordelingen
Torrão de chocolate
2 godz.
Bebida de aveia e raspa de laranja
8 Std. 30 Min
Carne Piemontesa em Slow cooking (Bollito)
4h 10 min
Curgete à Parmegiana
45 min