Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa de levedura:
- 50 g água
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 90 g farinha tipo 65
Pão:
- 280 g água, mais q.b. p/ hidratar
- 1 c. chá de sal
- 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1197.3 kJ / 286.2 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 57.3 g
- Vetten
- 1.4 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 313.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão rápido
1 Std.
Pão alemão
2h
Pão mediterrânico de alecrim
1h 55min
Trança tricolor
1 Std. 10 Min
Pão de iogurte
1 Std. 20 Min
Pão caseiro
2h
Menu: Salada de fajitas de frango e arroz doce com pera caramelizada
1h 15min
Pães de leite
1 Std. 35 Min
Pão de forma
3 Std.
Broa de centeio
3 Std.
Manteiga sem sal
15min
Ice tea de pêssego e hortelã
30min