Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa fervida
- 125 g leite
- 25 g farinha tipo 55
Massa principal
- 170 g leite frio
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 425 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
- 40 g manteiga s/ sal
- 70 g açúcar
- ½ c. chá de sal
- 1 gema de ovo batida p/ pincelar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 862.9 kJ / 206.2 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 36.3 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 111.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Trança
1 godz.
Pão integral caseiro com farinha de sementes
2 godz.
Pão de água
4h
Pão de hambúrguer
1h 50min
Pães de leite
25min
Massa lêveda - Pão caseiro
1u. 5min
Pão com sementes e aveia
5h 30min
Merendas
2 godz.
Pão branco
15 Std.
Pãezinhos macios de leite
1 godz. 45 min
Croissants recheados com creme de chocolate
3 Std.
Pão doce de pequeno-almoço
1 godz. 30 min