Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 - 600 g Weißkraut (es werden 500 g ohne Strunk benötigt)
- 200 g Karotten, geschält, ohne Karottengrün
- 10 g Zucker
- 3 cm frischer Ingwer, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 500 g Wasser
- 10 g Salz
- 1 Zwiebel á ca. 100 g
- Voeding
- per 100 Gramm
- Calorieën
- 228 kJ / 54 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 591 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35 min
Immunbooster aus Ingwer, Kurkuma, Honig und Zitrone
10 dk
Überbackener Chicorée mit Petersil-Erdäpfel und Rohkostsalat
1 godz.
Schnelle Tomatensuppe mit Basilikum
30 min
Vollkornbrot, Aufstrich und Fleischbällchen
2 Std.
Menü: Champignoncremesuppe und gefüllte Paprika mit Reis und Tomatensauce
1 godz. 5 min
Orangeade
55 min
Cremige Brokkolisuppe mit Grünkern
35 min
Pastinaken-Kürbis-Suppe
35 min
Rindsbraten mit Paradeiser-Erdäpfelpüree und Rotweinsauce
14h 30min
Dampfgegarte grüne Fisolen und grüne breite Bohnen
20min
Zitronenlimonade zuckerreduziert
5min