Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Sauerkraut, frisch
- 70 - 80 g rote Zwiebeln, geschält, halbiert
- 200 g rote Paprika, entkernt, geviertelt
- 150 g Karotten, geschält
- 100 g Chinakohl, in Stücken (3 cm)
- 30 g Mandeln
- 20 g Mohnsamen
- 40 - 50 g Essig
-
20
g Ahornsirup
of 20 g Honig - 30 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 865 kJ / 207 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 595 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchininudeln mit Bolognese
50 Min
Nurkorn-Brot
13 Std. 30 Min
Schnelles Thai-Hähnchen-Curry mit Basmati-Reis
30 min
Cranberry-Rosmarin-Limonade
5 Min
Erfrischender Morgendrink
10 Min
Fenchel-Sellerie-Salat
15 Min
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35 min
Topinambursuppe, Schmorbraten mit Erdäpfelknödel und Rotkraut; Apfel-Tiramisu
2 godz. 30 min
Menü: Brokkolisalat mit Pinienkernen; Hühnerfrikassee mit Kohlsprossen; Beeren-Obers-Pudding
1h 10 min
Griechischer-Salat mit gedünstetem Hähnchen
1h 10 min
Kartoffelsalat mit fermentiertem Gemüse
72u. 45min
Schnelle Tomatensuppe mit Basilikum
30 min