Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Sauerkraut, frisch
- 70 - 80 g rote Zwiebeln, geschält, halbiert
- 200 g rote Paprika, entkernt, geviertelt
- 150 g Karotten, geschält
- 100 g Chinakohl, in Stücken (3 cm)
- 30 g Mandeln
- 20 g Mohnsamen
- 40 - 50 g Essig
-
20
g Ahornsirup
of 20 g Honig - 30 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 865 kJ / 207 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 595 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brokkolisalat / Brokkoli-Feta-Aufstrich
10min
Sellerie mit Karotte und Apfel fermentiert (mit Gemüsestyler)
168h 30min
Fastensuppe
45 Min
Kartoffelsalat mit fermentiertem Gemüse
72 Std. 45 Min
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35min
Österreichischer Brunch
4 godz. 35 min
Menü: Brokkolisalat und Käseaufstrich zu Gemüseplatte mit Petersilien-Zitronensauce
1u.
Gurkensalat Asia Style (mit Gemüsestyler)
20min
Kopfsalatsuppe
35min
Gurkensalat mit Dill-Vinaigrette
15min
Gedämpftes Gemüse mit Mandel-Dill-Sauce
25min
Pochierte Eier aus dem Eier-Pochierer
15min