烤蔬菜配鸡蛋

烤蔬菜配鸡蛋

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 人份

Ingrediënten

  • 西葫芦 切成能放入进料口的宽度
    400 - 450 克
  • 红薯 去皮,切成能放入进料口的宽度
    200 - 250 克
  • 腌制用
    ½ 茶匙
  • 橄榄油
    3 汤匙
  • 洋葱 一切二
    80 克
  • 新鲜罗勒 取叶
    2 枝
  • 蘑菇 切片
    100 克
  • 橄榄油
    10 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    4 颗
  • 哈里萨辣酱 调味用
    适量
  • 调味用
    适量
  • 黑胡椒粉 调味用
    适量
  • 新鲜罗勒 装饰用

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Natrium 402.8 mg
Eiwitten 9.1 g
Calorieën 1085.4 kJ / 259.4 kcal
Vetten 17.2 g
Vezels 3.4 g
Verzadigd vet 3.3 g
Koolhydraten 17.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...