Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 pés de salsa
- 2 dentes de alho
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 30 g azeite
- 200 g cenoura cortada em rodelas (0,5 cm aprox.)
-
200
g lentilhas amarelas
of 200 g lentilhas vermelhas - 900 g água
- 400 g tomate triturado
- 400 g feijão-preto cozido, escorrido
- 1 c. chá de piripíri em pó (optioneel)
- ½ c. chá de paprika
- ½ c. chá de cominhos em pó
- ½ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta
-
1
c. sopa de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1757.8 kJ / 420.1 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 68.2 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 17.1 g
- Natrium
- 667.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Couves com ervilhas e azeite de ervas
40 dk
Ghee
2h 10min
Sopa creme de abóbora com curry
30 Min
Sopa picante de lentilhas vermelhas e tomate com batatas recheadas a vapor
55 Min
Canja de noodles
40 dk
Salada de lentilhas e beterraba com vinagreta de salsa
30 Min
Salada de bulgur com requeijão e hortelã
30 Min
Massa cremosa de alho-francês e Koftas de frango
2h
Sopa de feijão e espinafres
30 Min
Gomas de limão e gengibre
1sa 30 dk
Almôndegas com legumes estufados
45 Min
Creme cor de laranja
50 Min