Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g noz
- 100 g queijo, semi-duro por exemplo, Gruyère, Manchego ou Emmental
- 100 g queijo Brie cortado em cubos (2 cm aprox.)
- 100 g manteiga cortada em cubos (1 cm aprox.), mais q.b. p/ untar
- 70 g leite
- 60 g natas
- 3 ovos
- 200 g farinha tipo 55
- 15 g fermento em pó p/ bolos
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de noz-moscada
- 200 g pera descascada, cortada em cubos (1 cm aprox.)
- 50 g queijo Gorgonzola amanteigado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1501.1 kJ / 358.8 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 23.9 g
- Verzadigd vet
- 13.2 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 518.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roupa velha de peru
1 godz. 10 min
Arroz de Festa
Geen beoordelingen
Frango à Malaio com coco
Geen beoordelingen
Menu: Tártaro de legumes com avelã e crepes de espinafres e ricota em molho de tomate
1 Std. 30 Min
Biscoitos de maçapão
30 Min
Lombinho de porco com creme de funcho e puré de pastinaca
1 Std.
Pão Italiano com biga
24 godz.
Queijo fresco com amêndoa e ananás
12h
Empada de cabrito da Sara Lajas
13u. 20min
Creme de abóbora, cogumelos e castanhas
1 Std.
Curgete espiralizada com camarão e molho de limão - TM6
Geen beoordelingen
Pudim de peixe-espada preto
40 min