Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Olivenöl
- 6 Knoblauchzehen, geschält
- 55 g Olivenöl
- 200 g roter Paprika
- 3 EL Weizenmehl, glatt
- 200 g Weißwein
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Paprikapulver, geräuchert
- 1 TL Oregano, getrocknet oder frisch
- 2 - 3 Lorbeerblätter, frisch oder getrocknet
- 1 TL Salz
- 1300 g Erdäpfel, festkochend
- Petersilienblätter, frisch, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2335 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 607 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ingwer-Knoblauch-Hendl mit Basmatireis
1h 30min
Rindfleischrouladen mit Rotkraut (XXL)
2 godz. 10 min
Gegrillter Fisch und Gemüse
1h 15min
Zander mit Apfel-Gemüse und Salbei
1 Std.
Menü: Faschierte-Bällchen mit Rahmsauce und Erdäpfel-Kürbisgratin; Zwetschkenkuchen
1h 20min
Lasagne
1h 45 min
Hendlhaxerl mit lauwarmen Fisolensalat und Cranberrysauce
1h 20min
Lammragout mit Sellerie-Püree
1h 10min
Rindsbraten mit Paradeiser-Erdäpfelpüree und Rotweinsauce
14h 30min
Lachs mit Basmatireis in Dill-Sahnesauce (XXL)
45min
Champignonsauce
30min
Gebratenes Huhn mit Gemüse
1h 10min