Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La garniture
- 110 g de parmesan, en morceaux
- 20 - 30 g de feuilles de persil frais
- 2 gousses d'ail
- 55 g de beurre doux, à température ambiante
- ¼ c. à café de sel
La pâte
- 160 g de lait
- 190 g d'eau
- 55 g de beurre doux, en cubes
- 50 g de sucre en poudre
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 550 g farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 ½ c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1488.5 kJ / 355.8 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 48.8 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 571.4 mg
Alternatieve recepten
Baeckeoffe aux deux poissons
1h 45min
Brioche suisse chocolat-speculoos
3h 35min
Couronne des rois chorizo, lardons, pignons pins et persil
3 Std.
Galettes croustillantes de pommes de terre au bacon et fromage
1h
Couronne de l'Avent
1h
Chocolat liégeois
4h 30min
Dôme glacé au yaourt, à la fraise et à la myrtille
10 Min
Polenta aux crevettes de l'Etat de Géorgie
40 min
Tarte à partager aux tomates, basilic, olives et chorizo
1óra 5p
Brioche suisse béchamel-saumon
2h
Brioche feuilletée
5h
Tacos burger
50min